Faluház

2022.05.06. 10:00

Író-olvasó találkozó lesz Kulcson

Védjük meg a gyerekeket címmel rendhagyó író-olvasó találkozó és előadás lesz, a Könnyező liliomok szerzőjével Lontai Léna írónővel a kulcsi faluházban május 11-én, 17 órakor.

Az alkotó művében a gyermek-megbecstelenítéssel foglalkozik. Igaz történeteket fogalmaz meg regényében, a saját családja tragédiáit tárja az olvasó elé, amelyek nem kímélték három generáció nőtagjait. 
Előadásában (sőt előadásán túl is) tehát a legautentikusabb forrásból kaphatunk válaszokat sok más mellett ezekre a kérdésekre: Milyen jelek lehetnek a bántalmazott viselkedésében, amelyekre gyanakodhatunk kívülállóként? Lehet-e és ha igen, hogyan lehet menekülni a szexuálisan bántalmazó helyzetből? Mit tanítsunk az abúzussal kapcsolatban a gyereknek és mit ne? Hogyan lehet megelőzni? 
Jöjjön el, mert az abúzus témája nem sikkadhat el, az elszenvedők tragédiái nem merülhetnek el az érdektelenség mocsarában. A bántalmazás, nem engedhető meg, kötelességünk megvédeni gyermekeinket - invitálja a szervező a közönséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában