Program

2022.05.22. 12:00

Bringatúrát szerveznek Dunaföldvár és Bölcske között

2022. 06. 06-án, pünkösd hétfőn két év kihagyás után újra megrendezésre kerül a Dunaföldvár-Bölcske Bringatúra.

duol.hu

Fotó: dunafoldvarbolcskebringatura

A mára már tradicionális sport rendezvény sorozattá nőtte ki magát így méltán színesíti Dunaföldvár életét. A túra NEM verseny, hanem egy családbarát sport rendezvény mely a szervezőknek köszönhetően minden évben DÍJMENTES!  

A szervezők fő célja a biztonságos családi kikapcsolódás egy kis sporttal.

Az ötletgazda Holler Ferenc a HOLLER UNFC futball és kézilabda utánpótlás és nevelési klub elnöke, akinek számára kiemelkedően fontos a társadalmi szerepvállalás, Dunaföldvár és a dunaföldvári sportélet. Először 2010-ben álmodta meg az első Dunaföldvár-Bölcske bringatúrát, ami rögtön nagy sikert aratott. A kivitelezést és lebonyolítást a HOLLER UNFC stábja végzi. 

Program:

  • 8:00 Kapunyitás Dunaföldvár focipályán
  • 8:30 Sorszámok átvétele az információs sátornál
  • 9:00 Gyülekező
  • 9:30 Bemelegítő torna Hollerné Scheidl Margóval
  • 10:00 START Bölcske horgásztanya és Kajak-kenu pontra

Útvonal:

Dunafölvár Előszállási utca - Kossuth tér - Kossuth Lajos utca - Mészáros utca körforgó - Vak Bottyán tér - Belső Bölcske utca - Alsó Bölcske utca - Külsőbölcskei út - Dunaföldvári út - Bölcske - Kossuth Lajos út - Felső-Rév utca - Horgásztanya / Kajak-Kenu pont

Érkezés:
kb. 12:00 Dunaföldvár focipálya

Sorsoláson vesznek részt a túrát sisakban teljesítő regisztrált bringázók, akik a reggeli átmozgató tornán is részt vesznek.  A Viczai Kft. jóvoltából 3 db kerékpár kerül kisorsolásra, több más értékes ajándék mellett! 

Az esemény hivatalos oldala: https://www.dunafoldvarbolcskebringatura.hu/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában