Ingatlan

2022.05.22. 20:00

Akad 137 milliója? Mert vadászház teljes felszereléssel eladó!

Felsőkörtvélyesen kínálják megvételre a most következő, 340 nm-es vadászházat. Valamint egy tágas, 5 hektáros birtokot és egy halom izgalmas extrát a lengőteke pályától a privát tavon át a gondnoki lakásig!

“Fejér megyében, Sárszentágota településhez tartozó Felsőkörtvélyes településen, belterületi nyilvántartású, 5 Hektáros, teljesen körbe kerített birtokon eladó egy vadászház teljes felszereléssel, amely Vállalati Képző, és Konferencia, valamint Szabadidő Központként üzemel. Az ingatlanon 220 voltos hálózati feszültség van de a mérőóráknál 380 voltos is rendelkezésre áll.Hálózati víz áll rendelkezésre, de a locsolást azt egy 70 méter mély saját kút biztosítja!! Vezetékes gáz biztosítja a fűtéshez, főzéshez az energiát. Az ingatlan telefonnal, internettel ellátott ami a biztonsági berendezések, (kamerarendszer és riasztó ) esetleges riasztásait továbbítja távfelügyeletre. A Vadászház főépülete, kétszintes beton alapokra épített, hőszigetelt, gáz cirkó fűtéssel ellátott épület. [...]

Az épület mellett található egy garázs/tároló 6 x 6 méter ahol a kerti bútorokat: Sörasztalok sörpadok, lengő teke, mini focikapuk és a kertészeti berendezéseket kézi fűnyíró, traktorra szerelt fűnyíró, tűzifa készletet tároljuk.Itt tároljuk az összecsukható fémoszlopos nyári pavilonokat is 4 db 3 x 6 méteres. A sorház és a főépület között a gondozott füves udvaron térkővel borított átjárón lehet átmenni. A főépület és a sorházak egy közel 2 ha parkosított, folyamatosan gondozott területen fekszik.Ezen a területen található egy kb 35 x 15 méteres mesterséges tó, stéggel és vízinövényekkel, halakkal betelepítve.A vize fürdésre alkalmas. Közvetlen a tó mellett található egy 3 x 3 méteres rönkből épített, nyitott nádfedeles szaletli, fix fából készült asztallal, és padokkal esti hangulat világítással. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában