Tündérszépek

2022.02.22. 19:00

Alapozó és pörgős szoknya legyen a fotózáson

Immár negyedik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre a 18–29 év közötti hölgyek jelentkezhetnek.

BRUNNER M.

Bencze Piroska Anna huszonhárom évesen jelentkezett a Tündérszépek 2021 versenyre a nővére és a szociális szakmában dolgozó kolléganői biztatására. Arra biztatja a lányokat, hölgyeket, hogy bátran jelentkezzenek a Tündérszépek 2022 versenyre.

– A fotózásra vigyenek magukkal alapozót. Nekem nem volt és csillogott az arcom a fényképeken. Pörgős szoknyát is vigyenek, hogy a fotóriporter kreatív fényképeket tudjon készíteni. Ne féljenek attól, hogy nem jutnak tovább, hogy nem nyernek, mert legalább lesz egy modell portfóliójuk – mondta lapunknak Bencze Piroska Anna, aki számára a szépségversenyek világa ez az egyszeri próbálkozás volt, és egy jó élmény. 

Érdemes tehát megfontolni, hogy a lányok, hölgyek beadják jelentkezésüket a Tündérszépek 2022 versenyre, hiszen a Mediaworks Hungary Zrt. továbbra is biztosítja a lehetőséget a szépség­iparba vágyóknak, mindazoknak, akik úgy érzik, hogy az életük kiteljesedhet ebben a világban. Tehát ha eddig csak álmodozott valaki arról, hogy megmutassa a szépségét a világnak, továbbá szeretné Tolna megyét képviselni a fináléban, ha szeretne betörni a média világába vagy a szépség­iparba, akkor ne habozzon, itt a nagy lehetőség: nevezzen mielőbb, hiszen az előzsűrizés folyamatosan tart. A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket! 

Kiadónknak ismert szépségeket sikerült megnyernie az idei versenyhez, akik mindenben támogatják majd azokat, akik még kezdők ezen a pályán. Szabó Orsi, 2021 Tündérszépe a 2022-es versenyen tanácsaival segíti a versenyzőket. Háziasszony-mentorunk ezúttal Kárpáti Rebeka, a 2013-as Miss Universe Hungary, két mentortársa a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea és a 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgye, a divatmodell Eszenyi Eszter. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában