2022

2022.01.23. 19:00

Miért jelentkezzek a Tündérszépek versenyre?

Első és talán legkézenfekvőbb válasz: miért ne! Egy szépségverseny számos előnyel jár, melyet életed során tudsz hasznosítani, még akkor is, ha nem nyered meg a versenyt.

duiol.hu

Fotó: Shutterstock

Ez egy jó buli

 

Szépségversenyre jelentkezni, izgulni az eredményért kizökkent a napi ritmusból. Jó arcokkal ismerkedhetsz meg, sikeres fotósok és videós szakemberek készítenek rólad jobbnál-jobb felvételeket, melyet aztán fel tudsz használni az Instán, vagy a Fészen. Készülj fel, irigykedni fognak rád a barátnőid. De ugye ez nem baj!

Forrás: Shutterstock

 

Magabiztosságot ad

 

Az interjúk és a fotózások, a szereplések olyan rutint adnak, amely jól jön a hétköznapi életben is, például, ha munkát keresel. Egy sikeres embernek nagy az önbizalma, nem fél megszólalni még a kamerák előtt sem, ezt bizony tanulni kell. Erre is jó ez a szépségverseny.

 

Kapcsolatok hálója

 

A kapcsolati tőkét a sikeres emberek egy nagyon fontos dolognak tarják. Aki több ismerőssel rendelkezik, több információhoz is jut, ami nagyon sok előnnyel járhat. Egy ilyen szépségverseny alkalmával ismeretséget köthetsz újságírókkal, filmes szakemberekkel, szépségiparban dolgozó szakemberekkel. Ha nem is leszel egyből szépségkirálynő, lehet, hogy a verseny elindít például a modell szakma felé. 

Forrás: Shutterstock

Jó haj, kellemes megjelenés

A verseny alatt jó eséllyel kialakulhat egy olyan letisztult stílus, amit a hétkaznapok során is viselhetsz. Lehet ez smink, ruha, vagy hajviselet. Ne feledd, ezek a segítségek kiemelnek majd a többi lány közül. Így akár az igazit is könyebben találod meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában