Tündérszépek 2022

2022.01.20. 15:00

Görög Petra magabiztosan pózolt a kamerának (videó)

Ismét elindult a Tündérszépek verseny, melynek első fordulójában Fejér megye legszebb lányait keressük. Habár a portfóliófotózások már javában zajlanak, még nem késő jelentkezni!

A kellő önbizalomra várt Petra a jelentkezéshez Forrás: Bagotai Zsanett / feol.hu

Negyedik alkalommal indult útjára az országos szépségverseny, melyre március 22-ig várjuk a megyében élő vagy itt tanuló 18–29 év közötti hölgyek jelentkezését. A Tündérszépek versenyre saját képekkel is lehet nevezni, ám akinek még nem volt lehetősége hivatásos fotós kamerája előtt állni, annak sem kell aggódnia, a jelentkezőknek ingyen biztosítjuk egy profi fotósorozat elkészítését. A képeken hétköznapi ruhában, estélyiben, illetve fürdőruhában mutathatják meg szépségüket a leendő királynők. 

 

A Fejér megyei jelentkezők közül ezúttal a mezőfalvi Görög Petra mutatta meg szépségét a kamerának. Petra a hétköznapokban felszolgálóként bontogatja szárnyait, de nem riad vissza a fényképezőgép látványától sem.  Régóta foglalkoztatta a verseny gondolata, ám úgy érezte szüksége van még egy kis önbizalomra ahhoz, hogy jelentkezzen, de idén megtört a jég.

 

Izgatottan érkezett szerkesztőségünkbe, de hamar le tudta győzni a lámpalázat. Ebben sokat segített neki a fotós által kapott utasítások, és a nyugodt környezet, ami fogadta.  A fotózásról készült videót ide kattintva tekinthetik meg!

 

- A szépségipar mindig is foglalkoztatott engem, így remélem a Tündérszépek által lehetőségem nyílik bepillantást nyerni ebbe a világba, és később el is tudok helyezkedni benne, mert ez lenne az igazi álmom. 

 

A versenyben szeretne az országos döntőig menetelni, és megismerni a mentorokat, ha ez teljesül, akkor elérte a célját, amit kitűzött maga elé.

 

És hogy kiből lehet az ország Tündérszépe?

Erről Kárpáti Rebeka, a Tündérszépek háziasszonya - aki mentorként segíti majd a jelentkezőket -, és Molnár Irina, a Mediaworks Hungary Zrt. lapigazgatója beszéltek a TV2 Mokka című műsorában.

Ha kedvet kaptál, és te is részt vennél egy életre szóló élményben még nincs késő jelentkezni a tunderszepek.hu oldalon! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában