A hét ingatlana

2022.01.16. 15:30

Egy kis “Olaszország, Velencétől 20-km-re”

7,1 milliárd forintért szerezhető meg az 1300 nm-es, velencei luxus villa. 11 szoba és bálterem is kialakításra került a kuriózumszámba menő ingatlanban. Nézzen szét velünk a még utolsó simítások és persze a végleges berendezés előtt álló szépségben!

“Olaszorszag Velencétől 20km-re teljesen tehermentes elegáns, villa eladó! A 1300 négyzetméteres otthon 11 szobát, 14 fürdőszobát, 1 báltermet, 3 kandalló és egy kiterjedt teraszt kínál gyönyörű kilátást a parkra. Kiváló példa a stílusok elegyítésére: az fából készült ajtók, antik csillár, a csempék, és a minimalista bézs háttér a letisztult terek sugallják az ingatlan nyugalmát. 

 

Az épület kialakítása miatt az ingatlan két külön bejárattal rendelkezik, így biztosítva azt, hogy apartmanként is münködhet. Ez utóbbi lehetőség nagyon kényelmes megoldás lehet vendégek zavartalan elszállásolására is. Fürdőhelyiségek felújítása, kialakítása megtörtént de nem lett befejezve. Az épület 9250 m2-es parkosított, öszközműves telken áll. [...]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában