Évnyitó

2022.01.31. 10:00

Az Aranydaru Szállítómű Nyugdíjas Egyesület idei első rendezvényén jártunk

Az Aranydaru Szállítómű Nyugdíjas Egyesület az idei nyitórendezvényét január 29-én délután tartotta az MMK-ban.

Török Tímea

A zenés-táncos találkozók nagyon népszerűek Fotók: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

Az egyesület zenés mulatságra és zsíroskenyér-partira hívta tagjait, vendégeit és minden érdeklődőt 14 órára. A civil szervezet vezetőjével Sümegi Lajossal a helyszínen beszélgettünk. 

– Tagjaink közül sokan nagyon félnek a vírusfertőzéstől. Ezért a programjainkon mostanában csupán 70-80 tagunk vesz csak részt. Az olyan zenés-táncos rendezvényeink, mint a mai is, nagyon népszerűek, ezért ma mintegy 100 fős társaságra számítok. Mindenesetre biztos vagyok benne, hogy nagyon jó lesz a hangulat, amelyre garancia, hogy Oroszi Sándor, Kaskantyú muzsikál. 

– Az idén is sok program szerepel a megvalósítandó listánkon. Mindenhova szívesen megyünk, legyen az színházi előadás, kirándulás, egészségügyi szűrés, vagy a népszerű unoka és nagyszülő olimpia. 

– Februárban két programot tervezünk: farsangolni megyünk a Pentele Klub meghívására, és Cserkeszőlőre is ellátogatunk majd. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában