Aranydaru

2021.12.14. 11:00

Ünnepi hangverseny a baptista templomban

Szabó Szabolcs

Braun Ervin, a gyülekezet presbitere köszöntötte a közönséget

Az „Aranydaru” Szállítómű Nyugdíjas Egyesület és a dunaújvárosi baptista gyülekezet szervezésében adventi hangversenyre várták az érdeklődőket december 12-én, vasárnap a helyi baptista templomban. 

A szervezők részéről a közönséget és a fellépőket először az „Aranydaru” Szállítómű Nyugdíjas Egyesület nevében Sümegi Lajos üdvözölte: – Köszönettel tartozunk ezért a rendezvényért Braun Ervinnek és a fellépőknek, hogy vállalták a mai koncertet, és ezzel is segítik a megjelentek ünnepi felkészülését. 

Elsőként a Búzavirág Dalkör lépett színpadra vasárnap

Fotók: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Braun Ervin, a helyi baptista gyülekezet presbitere ünnepi beszédében kiemelte: – Kívánom, hogy minden résztvevő szíve pezsdüljön meg az itt hallható daloktól, kórusművektől, amelyek az ünnep igaz üzenetét hozzák el számunkra. Hiszem, hogy nem pusztán csak az jelenti a készülődést, hogy rohanunk egyik boltból a másikba, hanem, hogy szeretetben, békességben együtt tudjunk lenni. E rendezvény is ezt a célt szolgálja. 

A koncerten a helyi Búzavirág Dalkör és a Hetednapi Adventista Egyház rác­kevei gyülekezeti kórusa lépett fel. 

Braun Ervin, a gyülekezet presbitere köszöntötte a közönséget

Forrás: Zsedrovits Eniko

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában