Helyi életstílus

2021.12.17. 15:00

Ünnepélyes keretek között gyújtják meg Kisapostagon az Adventi gyertyát

Kisapostagi ünnepi gyertyagyújtásra hívnak és várnak minden érdeklődőt 2021. december 19-én, vasárnap 16 órára a Schalbert Kisapostag Település Fejlesztéséért Alapítvány közösségi házához.

duol.hu

Szatmári Attiláné, az alapítvány kuratóriumának titkára mondta el a részleteket:

 

- Alapítványunk Nőegylet tagozata elkészítette a falunk Adveni koszorúját, épp úgy, mint tesszük ezt immár 15 éve. Igyekeztünk a gyerekek kedvében járni és a közösségi házunknál kialakítottunk egy kis mese parkot. A Télapó ide érkezett rénszarvas szánján. Macik, Manók, Hóember és villogó fenyek kíséretében. Reméljük sok gyermek és család örömére! 

Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

- A negyedik Adventi gyertyagyújtást változatlanul megtartjuk, melyre december 19-én délután négy órakor kerül sor. Meghívott  vendégünk Stermeczki András Evangélikus lelkész és Nagy Attila Kisapostag polgámestere felkérésünkre  meggyújtják a falu adventi koszorúján a négy gyertyát. Lelkész úr megáldja a faluban élő közösséget, imát mondunk a betegekért és eltávozott embertársainkért. Nagy Attila polgármester köszönti majd a megjelenteket. Ezt követően a Schalbert Alapítvány dalköre köszönti a résztvevőket és egy szerény vendéglátásra várjuk a megjelenteket. A felnőtteknek forralt borral kedveskedünk, a gyerekeket édes kakaóval és forró teával várjuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában