nagykarácsony

2021.11.23. 12:00

Nagykarácsony – tűzoltómozi

„Aki odaadja magát értünk... azért, hogy másokon segítsen”

Szabó Szabolcs

A forgatás vidám pillanatai Fotó: Gergály Judit tűzoltó főhadnagy

Fotó: Gergály Judit tűzoltó főhadnagy

A Nagykarácsony című filmben színészek vallanak a tűzoltó hivatásról. Az első magyar karácsonyi tűzoltós filmre már nem kell sokat várni, a hétvégén az egyik székesfehérvári mozi is műsorra tűzi.

A főszereplőt, Lantos Arnold tűzoltó törzszászlóst alakító Ötvös András és kollégája, Orosz Ákos nemrég visszalátogattak a forgatás egyik helyszínére, XI. kerületi laktanyába, ahol ismét védőruhába bújtak.

Ötvös András már gyakorlott mozdulatokkal öltötte magára a súlyos védőöltözetet, majd a mászóövet és a sisakot felkapva ugrott be a létraszerbe.

Felvétel közben természetesen zajlott az élet a laktanyában, több riasztás is érkezett. A videóból – amely elérhető a legnagyobb videómegosztó portálon – kiderül, hogyan reagált Ötvös András negyven méterrel a laktanya felett, miközben elriasztották alóla a létraszert.

Tiszeker Dániel filmjét november 25-én mutatják be a hazai mozik – tájékoztatta lapunkat Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó százados, szóvivő.

A forgatás vidám pillanatai
Fotó: Gergály Judit tűzoltó főhadnagy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában