várja a jelentkezőket

2021.11.06. 17:00

Huszonöt éve rendezi meg a mikulásfutást Kovács István

Kovács István mikulásnagykövet idén már huszonötödik alkalommal szervezi meg a mikulásfutást, amely 2021. november 10. és 2021. december 20. között kerül lebonyolításra.

duol.hu

Fotó: amatőr

A program azt a célt tűzte ki, hogy a gyermekekkel megszerettesse a mozgást, úgy, hogy felhívja a figyelmet a természet- és állatvédelem fontosságának hangsúlyozására.

A jelentkezők együtt futhatnak a mikulással és nagykövetével egy könnyen teljesíthető távon, az óvoda, vagy iskola környezetében. A természet- és állatvédelem jegyében madáretetőket töltenek meg téli eleséggel az intézményeknél, közben beszélgetnek ennek fontosságáról.

Fotó: archív

A Mikulás minden alkalommal megajándékozza a gyermekeket. Ezen kívül lehetőséget biztosít emlékfotó készítésére is a 2008-as pekingi olimpiai fáklyával, a közelgő pekingi téli olimpiai játékokra tekintettel.

Hátrányos helyzetű gyermekeken segíthetnek a programban résztvevők, hiszen megunt, de jó állapotban lévő játékokat gyűjtenek a rászorulóknak.

A jelenlegi járványhelyzethez alkalmazkodva, a teljes program az óvoda, iskola környezetében, a szabadban zajlik.

A jubileumi Mikulás futás támogatóinak köszönhetően valamennyi gyermek ajándékot, az óvodák sportszereket (gumilabdákat) is kapnak, valamint az iskolák esetében az előzetesen kiválasztásra kerülő jó tanuló, jó sportoló gyermekek (3 alsós, 3 felsős) külön díjazásban részesülnek!

A program teljesen díjmentes.

Kovács István várja az intézmények jelentkezését az alábbi telefonszámon: +3630 293-2375

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában