uniduna

2021.10.31. 10:00

Folyamatosan frissül a Tudományos Hét programja!

A Dunaújvárosi Egyetem 2021. november 8-11. között szervezi meg a Tudományos Hét rendezvényét.

duol.hu

Az esemény plenáris és szekcióülésein túl több érdekes programot is tartogat a középiskolás diákok és egyetemi hallgatók számára. Amellett, hogy részt vehetnek a Tésztahíd Építő Versenyen, a Karrier Nappal a különböző profilú vállalatok munkájába és elhelyezkedési lehetőségeibe is bepillantást nyerhetnek.

A Tudományos Diákköri Konferencia keretében emellett a hallgatók azokat az egyéni kutatómunkáikat is bemutathatják, amelyeket a szakterületükhöz kapcsolódó témákban valósítottak meg. Az itt ismertetett kutatásaikkal többen a hazai tudományos életben is elismert és kihívást jelentő Országos Tudományos Diákköri Konferenciára (OTDK) is eljuthatnak.

A Területi Innovációs Platformon pedig azon partnereinket várjuk, akik szívesen bemutatják tevékenységüket, működésüket a többi vállalat számára, lehetővé téve ezzel azt, hogy az esemény során új együttműködések alakulhassanak ki.

A rendezvény folyamatosan frissülő programja IDE kattintva érhető el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában