ingatlanbazár

2021.10.31. 11:30

Egy kis sukorói, 534 nm-es luxust, így hétvégére…?

A mindössze 185 millióért kínált, gigantikus ingatlan nem csak tágas, de a belőle nyíló kilátás is igazán vonzó. Csíkos és mintás luxus drapériák sora és persze egy ritkaság következik!

Ingatlanbazár

“Sukoró és Velence határán különleges házat kínálunk eladásra! A ház 1996-ban épült olyan tájolással, hogy a képen látható panorámát élvezhetjük a ház 2 szintjéről. Egyik oldalról a csodás Velencei tó, a másik oldalon a gyönyörű színekben pompázó hegyoldal látható. A ház beosztását tekintve van 2 teljes lakószint, + egy tetőtér beépítés, mely önálló lakásként is tud működni, valamint van egy szuterénrész, ahol a szépen kialakított bárpult található.

Minden szinten a ház hosszanti irányában került kialakításra egy-egy nappali, melyből nyílnak a többi helyiségek. A szuterén részben került kialakításra egy fitt ness terem, és egy személyzet számára alkalmas külön lakrész önálló konyhával és fürdővel. A földszinten padlófűtés van, a többi helyen radiátor hőleadók vannak. A ház kívülről is szigetelt és belülről is. Két utcára van megnyitva a telek. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában