iskolakezdés

2021.09.01. 09:14

Új tanév vette kezdetét a Rudasban

Elkezdődött az iskola a Dunaújvárosi iskolákban. Videóösszeállításban mutatjuk a Dunaújvárosi SZC RUDAS Közgazdasági Technikum és Kollégiuma, valamint a Gárdonyi Géza Görögkatolikus Általános Iskola iskolakezdésének pillanatait.

Kállai Félix

A Rudas és a Gárdonyi iskolák előtt a biztonságos átkelést a Dunaújvárosi Táborállási Polgárőrség tagjai segítették a forgalmat irányítva.

Iskolakezdésre vártak a Dunaújvárosi SZC RUDAS Közgazdasági Technikum és Kollégium tanulói 2021.09.01-én 07:30-kor. Szépen rendben, csinosan felöltözve sorakoztak, várva, hogy beengedjék őket szeretett iskolájukba. Mielőtt beléptek volna elénekelték a „Nád a házam teteje” című dalt, majd osztályonként szólították őket a belépésre. Az iskola kapujában Nagyné Fauszt Csilla, nevelési és közismereti igazgatóhelyettes kedvesen köszöntötte őket, majd felhívta a figyelmet a belépés utáni kézfertőtlenítésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában