könnyed programok

2021.09.10. 10:00

Nyitott templomok: kiállítás és koncert

A Nyitott templomok országos rendezvénysorozathoz ez évben is csatlakozott a dunaújvárosi római katolikus nagytemplom.

Szabó Szabolcs

20201123 Dunaújváros Befejeződött a Krisztus Király Katolikus Templom ablakainak cseréje Fotó: Laczkó Izabella LI Dunaújvárosi Hírlap

Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

A Krisztus király-főtemplomban helyi római katolikus közösség és a Pentele Katolikus Caritas Alapítvány könnyed programokkal várja az érdeklődőket szombaton 14 órától: Wagner Nándor szobrászművész Mózes című szobrának és Bráda Tibor festőművész ólmozott üvegablakainak bemutatása plébánosi körbevezetéssel, 15 órától: Máramaros kincsei témájú fotókiállítás és könyvbemutató, amit Kónya Mária, a máramarosi Szent Tádé Egyesület elnöke nyit meg. 16.30 órától: a Dunaújvárosi Vegyeskar hangversenye, 18 órától: szentmise. A nap folyamán a II. János Pál pápa téren lesz kiskertépítés Máriához köthető virágokból, pillecukorsütés, üveg­ablak-tervezés a gyerekekkel, játékvásár, toronytúra is. Emellett a vendéglátók válaszolnak a látogatók kérdéseire is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában