program

2021.09.21. 19:00

Deák-Bill Gyula is fellép a dunaföldvári szüreti fesztiválon

Szüreti fesztivált tartanak Dunaföldváron a Piactéren, amely szeptember 24-én, pénteken este 18 órakor kezdődik. A két napon keresztül két színpadon zajlanak majd az események.

duol.hu

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Veres Nándor

18 órától a kisszínpadon (a tér Bölcske utcai végén) először a Kelenføld együttes ad koncertet, majd 22:00 órától kifulladásig a Digital együttes zenéjére lehet bulizni.

A két koncert között a nagyszínpadon (piactér) egy ikonikus zenész ad koncertet: Deák-Bill Gyula.

Szombaton 10 órakor a főzők már begyújhatnak a bográcsok alá és indulhat a Szüret Ízei Főzőverseny, amire jelentkezni lehet szeptember 22-ig:

  • Online IDE KATTINTVA
  • Telefonon: +3675541000
  • Emailben: [email protected]
  • Személyesen: Művelődési Központ (Dunaföldvár, Ilona utca 9.)
  • Az Eszterlánc játszóházba 10:00 órától várják a gyerekeket a dunaföldvári óvónénik, egészen délután 17:00 óráig. A CSURGÓ zenekar pedig „Borbuly, a falánk törpe” címmel családi koncertet ad a kisszínpadon.

    A nagyszínpadon lesz majd a Főzőverseny és a Szüreti Borverseny eredményhirdetése 13 órakor, így mindenki meg tudja nézni a szüreti felvonulást, ami 14:00 órakor indul (Útvonal: Kossuth tér, Kossuth Lajos utca, Sóház utca, Duna utca).

    Ezután a nagyszínpadon folytatódik a program: 15:00 órától Janicsák Veca, majd a LÖFAN mazsorett csoport következik – természetesen fúvószenekarral kiegészülve. Őket követi Feke Pál, népszerű dalokból álló műsora.

    A kisszínpadon 17:00 órától kezdődik az élet. Amikor a felvonulók is visszaértek, a hagyományos néptánc gálát nézhetik meg, ahol közreműködnek a Levendula művészeti iskola táncosai, az Ördögszekér Táncegyesület és a Kecskeméti Táncegyüttes.

    Ezidő alatt berendezkedik az ABBA Tribute Show a nagyszínpadon és 19:00 órakor indul a fergeteges nosztalgia-hangulat!

    Utána a buli folytatódhat a kisszínpadon 22:00 órától az Időutazó Rock Band és DJ Fekete segítségével.

    A rendezvény ideje alatt pedig senki nem marad se éhes, se szomjas: borutca, sajtok, büfék várják a közönséget és természetesen a különféle árusok.

    A Szüreti Fesztivál a járványhelyzetre való tekintettel csak védettségi igazolvánnyal látogatható. A fesztivál területe le lesz zárva, a bejáratoknál fogják kérni a védettségi kártyát illetve a személyazonosításra szolgáló igazolványt.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában