Sukoró

2021.08.18. 09:00

Sikeresen zárt az idei EFOTT

Majdnem 90 ezer ember szórakozott a hat nap alatt Sukorón

Brousil Csaba

Jövőre veletek ugyanitt? Fotó: MTI

Fotó: Vasvári Tamás

Az EFOTT hétvégéje látogatószámban már elérte a pandémia előtti fesztiválokat, a legtöbben Flo Rida és Majka&Curtis koncertjére voltak kíváncsiak. Majka megfázása miatt sokáig kérdőjeles volt, vajon színpadra tud-e lépni, de a Follow The Flow érkezése sem kis fejfájást okozott a szervezőknek. A hatnapos esemény nagyobb problémáktól mentesen zárult, látogatottsága elérte a 89 ezer résztvevőt. Egy év kihagyás után idén augusztus 10–15. között tartották a 45. EFOTT-ot, új terepen, Sukorón. Több mint 200 zenei élménnyel, 32 sportággal és megannyi programlehetőséggel készültek a szervezők. A kánikulában utóbbiak közül kétségtelenül a sukorói félszigeten kialakított plázs volt a legnépszerűbb, ahol a bulizás és ejtőzés mellett új sporttevékenységeket is ki lehetett próbálni – írták a fesztivál közleményében.

– Hatalmas sikernek könyvelem el, hogy minden nehezítő tényező ellenére ilyen szép számban érkeztek a rendezvényre, egyúttal mind a csapatomnak, mind a részt vevőknek nagyon köszönöm a 2021-es EFOTT-ot! – nyilatkozta Maszlavér Gábor, a fesztivál igazgatója.

Jövőre veletek ugyanitt?
Fotó: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában