közösségi élet

2021.08.29. 17:00

Kirándulás, pizza, fagyi, mulatság – Így telnek az egyesület közösségi napjai

A Mozgáskorlátozottak Együtt Egymásért Egyesülete a pandémiás helyzet után szárnyát bontogatja, remek programokkal készülnek még az év hátralevő részére.

Kállai Félix

Fotó: Kovács Ákos

A Covid időszak utolsó részében online rendezték meg az elnökségük ülését, ahol elfogadták az előző év beszámolóit és az idei év tervét. Szerencsére a járványintézkedések feloldása beindította a közösségi életet is az egyesületben.

Klics Györgyné szervezésében

újra megtartották a teadélutánokat, de rendeztek grill- és fagyi partyt is

Mindkét esemény olyan sikeres volt, hogy még idén megismétlik. A kulináris élvezetek mellett a jó társaság örömteli órákat él meg együtt.

Legutóbb grilleztek, most pizzasütés lesz a soron
Fotó: Kovács Ákos

Fagyi party

Augusztus 30-án, hétfőn Marschalkó Ferencné, Mártika fagyi partyt szervez az egyesület helyi és beloianniszi tagjai számára is. Két időpontra is lehet jelentkezni, 14:30-ra és 16 órára a Vasmű úti Azurró fagyizóhoz.

Piknik

Szeptember 04-én, szombaton 14 órától a szokott helyen; a Felső-Dunaparton különleges piknikre kerül sor. Eddig még nem sütöttek pizzát, most ez következik. Csirkés, 4 sajtos, Bolognai és Sonkás-kukoricás pizzaszeletek készülnek, az önkéntesek pedig palacsintával kedveskednek a résztvevőknek.

Közgyűlés és a szüreti mulatság

Ezzel még nem ér véget a programok sora, hiszen 2021. szeptember 22.-én 16 órától a CAMPUS-ban rendezik meg a járvány helyzet miatt elhalasztott közgyűlést és a szüreti mulatságot. Az éves rendes közgyűlésen az egyesület jövőbeni tervei is megtárgyalásra kerülnek. Kétféle menüből választhatnak az egyesület tagjai a könnyed hangvételű mulatságon. Lesz Kijevi csirkemell, rántott sajt és rántott gomba, vegyes körettel, sült krumplival, rizibizivel, szomjoltáshoz pedig, csapolt sör, bor, vagy üdítő jár.

Kirándulás Budapestre

A dunaújvárosi illetőségű mozgáskorlátozott egyesület a Nemzeti Szociálpolitikai Intézet által a 2021 SZABADIDŐS PROGRAMOK TÁMOGATÁSA címmel kiírt pályázaton elnyert támogatásból a tagjainak két alkalommal turisztikai célú budapesti kirándulást szervez. A Fővárosba utazást akadálymentes személyvonattal, a fővároson belüli közlekedést kerekesszék szállítására alkalmas kisbuszokkal biztosítják. A tervezett létszám alkalmanként 25 fő. A kirándulások alkalmával megtekintik Budapest kedvelt látnivalóit és egy finom ebédet is biztosítanak a tagoknak és kísérőiknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában