nagy nyilvánosság előtt

2021.07.19. 12:00

Lánykérés: gumikacsák helyett a fesztiválon

A dunaújvárosi gyökerű Vállalhatatlan Veretés partisorozat stábja idén megkapta egy éjszakára a Metal Factory fesztivál Supersonic sátrát egy őrületes rockdiszkó buli erejéig. Nem csak egy egyszerű buli volt.

Balla Tibor

Tóth Zoltán „Töki”, a Veretés szellemi atyja és egyik végrehajtója elmondta, hogy a hangosító, Gábor mesélte neki, hogy egyszer már megkérte a barátnője, Zsófi kezét, de nem úgy jött össze, ahogy akarta. Megemlítette, mi lenne, ha a Veretésen újra megkérhetné. Töki azonnal rávágta, hogy sima sika, mehet a buli. A fesztiválon felkonferálták őket, kaptak egy mikrofont, és így nagy nyilvánosság előtt kérte meg a kezét. De ebbe is becsúszott egy apró hiba, másnap a memóriakártyán nem volt semmi.

Nagy nyilvánosság előtt elkövetett lánykérés Fotó: Tóth Zoltán

Zsófia így meséli a közösségi oldalán: „Péntek hajnalban a Vállalhatatlan Veretésen megkérte a kezemet a párom, meglepiből. Újra, mivel a első nem sikerült a tervei szerint. Nagy bakancslistás tervem az, hogy egyszer egy olyan medencében ússzak, ami tele van kis sárga gumikacsákkal. Imádom a gumikacsát. Próbált szerezni egy wellness hotelban medencét, „kölcsönbe”. Azzal nem is lett volna gond. Viszont 2019 végén a Covid miatt Kínából már nem indultak útnak a csomagok. (Valahol van több száz kacsa, ami elkallódott). Szóval szegény ezt feladta. Jött az új terv. Minden nap kaptam tőle egy gumikacsát, mind más volt, gondolom Pécs kacsaállományát felvásárolta. Az utolsót, aminek a csőrében a gyűrű volt 1,5 napig kerestem. Ő meg egész nap hülye dolgokat kért tőlem. A végén kínjában reggel a kávém mellé behozta az éjjeliszekrényre. Én pedig diszkréten igen helyett közöltem vele, akkor ezért ugráltattál tegnap. Nagyon édes és romantikus az emberem. Gondolta, mivel tavaly nem tudtunk esküvőt tartani, egyfajta kárpótlás gyanánt újra megkér. Látványosan.”

Természetesen happy enddel végződött minden, a Veretésen beindult a Szerelemvonat, a rockerek közössége pedig, élükön Tökivel előkerített képet, videót az eseményről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában