társadalmi felelősségvállalás

2021.06.11. 11:00

Ön melyikre voksolna? – „Ön választ, mi segítünk”

Ismét meghirdette az „Ön választ, mi segítünk” elnevezésű programját a Tesco-Global Zrt. az Effekteam Egyesület közreműködésével a társadalmi felelősségvállalás jegyében.

duol.hu

A menet nem változott: első körben olyan projektötleteket vártak a helyi közösségektől, amelyek az oktatást, a környezetvédelmet, az egészséges életmódot szolgálják. Ezek közül a vállalat körzetenként kiemelt három-három pályázatot, és innentől kezdve a vásárlókon a sor, ők szavazhatnak arról, hogy melyiket támogassa a Tesco. Az áruházlánc mindkét helyi üzletében kihelyeznek urnákat a választható projektekről, és a vásárlások után járó zsetonokat abba dobhatják bele, amelyik számukra a legszimpatikusabb.

Több dunaújvárosi nyertese volt már a programnak, például a Petőfi iskola, amely most is a pályázók között van: a Petőfi s Tanítványainkért Alapítvány egy szabadtéri tantermet és közösségi teret alakítana ki, amely lehetőséget ad az egészséges oktatási környezetre, maradandó élményekre, természeti jelenségek testközelből történő megfigyelésére, friss levegőn végzett mozgásra.

Támogathatják a Mikulásnagykövet Egészségmegőrző Környezetvédő Ifjúsági Sportegyesületet is, amely a Mikulásnagykövet hagyományos programjainak megvalósítására fordítaná a pénzt.

A harmadik pályázó az Alsószentiván Községért Egyesület, amely a Szentiván Trail terepfutó élményversenyre fordítaná a támogatást. A szavazás június 14. és július 11. között lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában