dunaújváros

2021.06.14. 17:30

Kedvezményes belépővel nyit az élményfürdő

Hétfőn délután Szabó Zsolt, gazdasági ügyekért felelős alpolgármester sajtótájékoztatót tartott „Kedvezménnyel várja a látogatókat az Élményfürdő” címmel a helyszínen.

Brousil Csaba

Fotó: LI

Az önkormányzat hivatalos honlapján arról tájékoztatták a lakosságot, hogy június 15-én, kedden ismét megnyitja kapuit az Élményfürdő.

Mint írták a DVG Zrt. szakemberei elvégezték az utolsó simításokat: a medencéket feltöltötték, a parkot rendbe tették, így az említett dátumtól kezdve minden nap 10 és 20 óra között várja vendégeit az fürdő.

Ezt a témában tartott sajtótájékoztatón Szabó Zsolt annyival egészítette ki, hogy tisztelegve a város 70. születésnapja előtt a fürdő nyitásától számított egy héten át 70 százalékos kedvezménnyel válthatnak belépőt a helyi lakosok.

Kiemelte azt is, hogy az élményfürdő látogatása csak védettségi igazolvány felmutatásával lehetséges, melyet a belépésnél ellenőriznek is. Ehhez szükséges egy a személyazonosság igazolására alkalmas okmány is, illetve a 70 százalékos kedvezmény érvényesítéséhez a lakcímkártyát kell bemutatni.

A belépési kedvezmény a Római fürdő látogatására nem érvényes – hangzott el újságírói kérdésre a hétfő délutáni tájékoztatón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában