Képgaléria

2021.06.28. 14:00

Három osztály ballagott a Pannon gimnáziumból

A tanévzáró ünnepség után egy héttel később búcsúzott a végzős diákjaitól a Pannon Oktatási Központ.

Molnár Emese

Borgulya Zoltánné és Borgulya Zoltán díjakat adott át

Fotó: POK

Először 2017 szeptemberében, végül 2021. június 24-én szólalt meg utoljára a csengő a Pannon Oktatási Központban azon három osztály számára, amelynek diákjai már kellő érettséggel, sok tudással felvértezve búcsúzhattak el az intézménytől, a tanáraiktól. Az iskolai egyenruhájukban, talárral a kobakjukon és egy-egy szál virággal a kezükben vonultak fel az iskola udvarára a végzős gimnazisták, körülöttük pedig a büszke szülők és hozzátartozók kísérték figyelemmel a ballagási ceremóniát.

Baráth Gyula, az iskola igazgatóhelyettese köszöntötte a résztvevőket. Mint mondta, bár rendhagyó volt az idei tanév, a járványhelyzet lehetővé tette, hogy méltóképpen búcsúzhassanak el végzőseiktől. A digitális tanrend során számos versenyen szerepeltek sikerrel a fiatalok, és kérte, ezen örömteli eseményekre gondoljanak vissza az elmúlt időszakból.

A diáktársak nevében a 11. évfolyamosok búcsúztak a ballagóktól, versekkel, zenés-énekes műsorral és útravaló bölcsességekkel látták el őket. Aztán a három végzős osztály egy-egy tanulója lépett a pódiumra. Mosollyal az arcukon elevenítettek fel néhány közös élményt, hálával és köszönettel szóltak pedagógusaiknak, szüleiknek és egymásnak is.

Borgulya Zoltánné intézményfenntartó-ügyvezető azt mondta a végzősöknek, hogy bár az utolsó évük rendkívüli volt, ők mégis tudták, hogy most a jövőjük a tét. Válaszút elé értek, hogy miként fogják vágyaikat, céljaikat teljesíteni, innentől tovább bizonyíthatják rátermettségüket.

Borgulya Zoltánné és Borgulya Zoltán díjakat adott át

Borgulya Zoltán, az iskola igazgatója arról beszélt, hogy a gimnázium hagyatéka ezután fog hasznosulni, most kamatoztathatják mindazt a tudást és iránymutatást, amit az iskola adott nekik, hogy megállják a helyüket az élet minden területén. Azt is hozzátette, végzőseik iskolai léte nem tűnik el nyomtalanul, hiszen az intézmény szellemiségéhez ők is hozzájárultak.

A beszédek után díjakat adtak át azon tanulóknak, akik az elmúlt négy év során folyamatosan kiváló tanulmányi eredményt produkáltak és közösségi munkájukkal színesítették az iskolát. A legrangosabb elismerés a Pro Talentis díj, amelyet a tantestület Szép Patriknak adományozott.

A végzősök majd ezután kamatoztathatják mindazt a tudást és iránymutatást, amit az iskolától kaptak
Fotók: POK

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában