edukáció

2021.06.18. 15:39

Együttműködés a Dunaújvárosi Egyetem és a Dunaferr Labor Kft. között

A Dunaújvárosi Egyetem és a Dunaferr Labor Nonprofit Kft. együttműködési megállapodást írt alá a Dunaújvárosi Egyetemen.

duol.hu

Fotó: uniduna

Az egyetem oldaláról dr. András István rektor, dr. Pázmán Judit tudományos és kutatási rektorhelyettes, míg a Dunaferr Labor Nonprofit Kft.-t részéről Bocz András ügyvezető. valamint Szabó Mária főosztályvezető vett részt az eseményen.

Az együttműködés célja a felek szakmai-tudományos kapcsolataik bővítése érdekében, a korábbi egyeztetések és sikeres közös szakmai munka alapján, a további eredményes együttműködés előmozdítása.

Az együttműködés során meghatározott tevékenységek között szerepel a közös roncsolásmentes és mechanikai anyagvizsgálati gyakorlatok megszervezése és kivitelezése, a labor akkreditációban mentori segítség nyújtása, a többlet roncsolásmentes és mechanikai anyagvizsgálatokban való kölcsönös segítségnyújtás és a DUE Paksi Kompetencia- és Kutatóközpont tevékenységének keretében a mechanikai anyagvizsgáló személyzet szakmai gyakorlat szerzésének közös kialakítása is.

Forrás: DUE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában