a nap képe

2021.05.30. 07:00

Várjuk olvasóink gyermeknapi fotóit

Ön is megosztaná velünk gyermeknapi fotóját, amelyen ön és gyermeke, unokája is szerepel? Küldje el nekünk a [email protected] e-mail címre. A beküldött fotókból képgaléria készül.

duol.hu

Megjöttek az első fotók:

Gyermeknap

Gyermeknapi képünkön Orsósné Horváth Boglárka és Gréta lánya. Pusztaszabolcson élnek. A nagypapa, Horváth László küldte be az alábbi fotót, amely egy régebbi budapesti gyermeknapi rendezvényen készült.

Egymásra hangolódva címet adta a képnek, hiszen nem csak ezen a napon fontos a szülői közelség. Egyre több fiatal anyuka felismeri a testközeli szeretet fontosságát. A gyereknap és a nyár remek alkalom, hogy minél több időt töltsünk azokkal, akiket nagyon szeretünk! Legyen benne része mindannyiunknak!

Fotó: Horváth László

Várjuk olvasóink fotóit

Kérjuk emailben küldje el fotóját, melyen ön és gyermeke szerepel. A képhez, kérjük írja oda, hogy hol készült a kép, és kik láthatóak rajta. A beküldők fotóiból képgaléria készül.

A képek minősége alapján szerkesztőségünk kiválasztja a legjobbakat és azok jelennek meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában