A hét ingatlana

2021.05.30. 15:30

Egy rusztikus szépség Felcsúton, 189 millióért!

Agatha Christie regényeket (is) idéző hangulatú részletekbe merültünk el az ingatlanbazar.hu oldalán talált, 288 nm-es családi ház fotóit nézegetve. De Sir Arthur Conan Doyle Sherlock-ját is el tudjuk itt képzelni. És ön?

duol.hu

“FELCSÚTON CSALÁDI HÁZ ELADÓ! Home&home Ingatlan eladásra kínál Felcsúton egy egyedi kialakítású, 4 szoba + nappalis két szintes, 288 nm-es (6 db vákumcsőves napelemmel felszerelt) családi házat, 3988 nm-es telken. A családi ház hőszivattyús fűtő-hűtő rendszerrel került kialakításra. Ezen kívül lehetőség van kandalló és geotermikus fűtést is használni. A földszinti részbe beérve egy tágas előszoba fogad bennünket, melyből egy még tágasabb nappali-konyha-étkező nyilik. Az ingatlan ezen részén kialakításra került egy vendégszoba (akár egy könyvtárszoba vagy dolgozószobaként is funkciónálhat), saját fürdőszobával. Szintén ezen a szinten található a mosókonyha is. Az emeleti szintre felérve két különnyíló gyerekszoba, saját fürdőszobával, szülői hálószoba-gardrób résszel, valamint prívát fürdőszoba található. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában