Perkáta

2021.01.17. 16:00

Készítsünk hulladékból hasznosat

Az „ÚJRA HASZNOS?” címmel meghirdetett pályázatra készített munkákat, alkotásokat várják a Perkátai ÁMK munkatársai 2021. január 15-22-ig.

duol.hu

Fotó: archív

ÚJRA HASZNOS?

Készítsünk hulladékból hasznosat – intézett felhívást fiatalok és felnőttek részére a Perkátai ÁMK József Attila Könyvtár!

Megunt, megkopott, „hasznavehetetlen„ alkalmatosságokból újjászülető tárgyak készülhetnek a könyvtár felhívása nyomán. Ezekbőla könyvtári és ifjúsági közösségi térben elhelyezhető berendezési, valamint használati tárgyak lesznek! A látszólag értéktelen hulladékok is újraéledhetnek a fantázia és az ügyes kéz nyomán! Az újrahasznosított alkotások részt vesznek egy kiállításon. A közönség által legjobbnak ítélt műveket díjazzák, és használatba veszik az Új öko könyvtárban!

Anyaghasználat: szabadon választott – mindenki tetszőlegesen választja ki azokat a hulladéknak ítélt anyagokat, elemeket, tárgyakat, amelyekből alkotni szeretne.

Feltétel

A pályázatnak kizárólag könyvtári — és ifjúsági közösségi térben elhelyezhető lakberendezési, valamint használati tárgyak létrehozása a célja.

Kategóriák

Bútorok, Dísztárgyak, Használati tárgyak

Átvétel helye: Győry-kastély

Kapcsolat: [email protected]; Tel.: 0625-889-102 ; 0670-547-3321

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában