fejér megye szépe

2020.12.23. 10:00

Sok élménnyel gazdagodott a Tündérszépek versenye során

Mészáros Réka képviselte Fejér megyét a Tündérszépek elnevezésű szépségverseny döntőjében tavaly.

Molnár Emese

2020.12.21. Mészáros RÉka Tündérszépe versenyző Dunaújváros Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Eniko

A Mediaworks Hungary Zrt. ismét meghirdeti a Tündérszépek elnevezésű szépségversenyt. A tavalyi megmérettetésen Mészáros Réka képviselhette Fe­jér megyét az országos döntőben. Azóta eltelt egy év, és kíváncsiak voltunk, hogyan éli mindennapjait a 25 éves perkátai hölgy.

Mészáros Réka azóta is több fotózáson vett részt
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Örömmel vállalta az interjút. Hétfőre időzítettük a beszélgetést, ekkor még „itthon” volt, ugyanis a verseny után Szegedre költözött. – Szeretem Perkátát, mindig is Fejér megye marad az otthonom, csupán a szerelem az, ami máshová csábított – mondta mosolyogva Réka. A Csongrád megyei székhelyen néhány hónapja gyógy­pedagógiai asszisztensként dolgozik egy iskolában. Szereti a gyerekeket, segíteni szeretne nekik, ezért választotta ezt a hivatást. A tervei között szerepel, hogy egyetemre megy majd továbbtanulni.

Mint mondta, mindig is Fejér megye lesz az otthona Fotó: MR

Beszélt arról is, hogy a Tündérszépek verseny sok élményt adott számára, és kapcsolatokat épített. – Nem számítottam arra, hogy én leszek Fejér megye szépe, el sem hittem először, amikor telefonon közölték velem. Onnantól pedig izgalmas időszak következett, hiszen táborokban vettünk részt, készültünk az élő-adásos döntőre – mesélte Réka. Számos fotózáson vett részt azóta, és nevezett egy másik országos szépségversenyre is, ahol jelenleg a legjobb tíz között várja a folytatást. – Ez a versenyzés, a fotózás inkább hobbiként szerepel az életemben. Aki most fontolgatja a nevezést a Tündérszépek versenyre, azt csak bátorítani tudom, mindenképpen próbálják meg, hiszen nagyon sok motivációt kaphat általa! – tette hozzá Réka.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában