Kulcs

2020.07.09. 13:00

Gyerekek ragadnak pecabotot a hét végén

Július 11-én, szombaton, a település Hullám utcai partszakaszán várják azokat a gyerekeket, akik szívesen összemérnék ügyességüket a horgászat tudományában.

Török Tímea

Forrás: illusztráció

Fotó: shutterstock

A Kulcsi Horgász Egyesület szervezi már hosszú évek óta a megmérettetést, ami most reggel 8 órától kezdődik. A gyülekező után a hivatalos regisztrációt követően elfoglalják majd az ifjú versenyzők a pozícióikat, és délelőtt 10 óra 30 percig mutathatják meg, mire képesek.

A szervezők információi alapján a felnőttek csak segítőként lehetnek jelen. Nagyon fontos kritérium, hogy csak érvényes horgászengedély birtokosai versenyezhetnek. Mérlegelés után fognak majd eredményt hirdetni a kis horgászok között. De minden vitézül helyt álló versenyző ajándékban és oklevélben részesül.

A friss dunai levegő, a természet közelsége, a szülő-gyermek együttműködés miatt minden évben több tucat gyermek vesz részt a programon, ami nagyon jó hangulatú, és igazi családi kikapcsolódást ígér. Ha még nem terveztek semmit erre a hétvégére, ne keressenek tovább, ez igazán jó családi program lehet. Ha nem szoktak horgászni, de érdekli önöket a verseny, vagy csak sétálnának egyet a szép Duna-parton, akkor is érdemes szombaton Kulcsra látogatniuk. Könnyen megközelíthető a verseny helyszíne, mert a kulcsi Árpád utca folytatásaként már jelölve van, a buszmegállótól is csupán egy kellemes séta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában