Harminchárom címen

2020.06.30. 11:00

Újtelepi garázsvásár

A Városvédők Újtelepért Egyesület június 27-én garázsvásárt szervezett. Harminchárom címen várták az érdeklődőket szerte a városrészben az előre regisztrált pontokon.

Török Tímea

Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

Dunaújváros

– A szombati egyedülálló, és a környéken az első ilyen városrészi vásárt kísérletnek szántuk. Egy tagtársunk ötlete és a pentelei bolhapiac inspirálta, hogy mi is megszervezzünk egy ilyen, külföldön is nagyon divatos kincskeresést. Magam is több ilyen jellegű vásáron voltam már Dániában, Németországban és Ausztriában is. Mindig nagyon magával ragadott az ilyen jellegű rendezvények hangulata – osztotta meg élményeit az egyesület részéről Kisné Fehér Éva elnök.

 

– Az újtelepi garázsvásár megszervezése több hónapos munkát jelentett egyesületünk számára, hiszen a városrész nagy területéhez igazodva térképet, címlistát és a megvásárlásra kínált áruk lajstromját is elkészítettük, hogy az újkori kincsvadászok dolgát kellően megkönnyítsük. A kincses térképeket hozzáférhetővé tettük online és a helyszínen tartózkodó polgárőrök segítségével offline is. Az éhes vadászok a helyszínen kapható rétessel és kürtőskaláccsal jutalmazhatták magukat.

– Az első újtelepi garázsvásárt próbának szántuk, egyelőre nem tudom, mikor lesz ismét, tapasztalatainkat csak most értékeljük ki. De nagyon jó hangulatú nap volt, sok találkozással, beszélgetéssel és nevetéssel, ezért mindenképpen megérte – mondta el lapunknak Kisné Fehér Éva, az Városvédők Újtelepért Egyesület elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában