vádemelés

2020.06.04. 13:00

Nem fizetett a szállásért

A Fejér Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője, Palkovitsné dr. Kész Anikó az alábbi tájékoztatást juttatta el szerkesztőségünkhöz:

duol.hu

Forrás: illusztráció

Fotó: shutterstock

A Székesfehérvári Járási Ügyészség vádat emelt azzal a 24 éves férfival szemben, aki két hotelban is járt fizetés nélkül.

A vádirat szerint a férfi 2019. április 21-én egy gárdonyi szálloda wellness, valamint éttermi szolgáltatásait vette igénybe 36.000,-Ft összegben úgy, hogy a számlát utána nem tudta rendezni.

Néhány nappal később, április 24-én interneten keresztül foglalt szálláshelyet egy székesfehérvári hotelben egy éjszakára, azonban másnap nem hagyta el a szobát. A recepción kiderült, hogy fizetni sem tud a mintegy 31.000,-Ft összegben igénybe vett szolgáltatásokért.

Az ügyészség többrendbeli csalás minősített esete miatt emelt vádat a férfival szemben, és tárgyalás mellőzésével közérdekű munkabüntetés kiszabását indítványozta.

Vezető képünk illuszráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában