Elballagott a Pannon két végzős osztálya kedden

2020.06.18. 07:00

Maszk a tarisznyába

A sors és az időjárás is kegyes volt a Pannon Oktatási Központ Magángimnáziumának 12. osztályos diákjaihoz, esőmentesen, az intézmény udvarán végül mégis megtarthatták ballagási ünnepségüket kedden.

Balla Tibor

2020.06.16. Ballagás a Pannon Oktatási Központ és Magángimnáziumban Dunaújváros Fotós: Zsedrovits Enikő ZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

A 11.-es tanulók, Kolbert Márió, Délceg Norbert és Körösztös Virág búcsúzott a ballagóktól, majd a végzősök nevében Soós Laura, Tóth Adél, Váradi Anna, Vízi Júlia és Kirilla Krisztián köszönt el iskolájuktól. A fenntartó nevében Borgulyáné Antal Zsuzsanna szólt a megjelentekhez. Ezt követően Máté Péter klasszikus sorait hallhatták ballagók s rokonaik: Egyszer véget ér a lázas ifjúság...

A sors és az időjárás is kegyes volt a Pannon Oktatási Központ Magángimnáziumának
végzős osztályaihoz, mégiscsak megtarthatták ballagási ünnepségüket kedden délután. Az iskola
jelképére, a bagolyra a Pro Talentis-díjazott rakhatott sapkát.
Borgulya Zoltán igazgató

Természetesen az igazgató, Borgulya Zoltán is beszéddel készült, amelyből a többi között kiderült, a ballagótarisznyába került egy szájmaszk is emlékeztetőül a különleges helyzetre. Az igazgató John Lennon és Descartes szavait is beleszőtte a búcsúztatóba. Az ünnepi beszéd után az igazgató és a fenntartó átadta az idei Pro Talentis-díjat, amit az a diák kaphat meg, aki négy éven keresztül tanulmányi eredményével, szorgalmával és közösségi munkájával kiérdemli. Ebben az esztendőben Orsós Abigél vehette át e megtisztelő elismerést. A mindvégig egyenletesen magas tanulmányi és sportteljesítményért Ecsődi Sára vehetett át díjat. Kimagasló tanulmányi eredményéért Jelencsik Tamás, Váradi Anna, Zorics Regina, Ozsváth Virág kapott elismerést, Battyányi Dorka, Bíró Megán, és Halász Péter a tanulmányi eredmény mellett közösségi munkájukért is. A közösségért sokat munkálkodott Kirilla Krisztián, Szentimrey Dóra, Rehány Kitti, Bostyai Panna, Fenyvesi Hanna, Fodor Fanni, Hír Alexandra, Sárosi Anett és Vízi Júlia. Osztályaik szalagját Kovács Zsófia, Tóth Barnabás, Fodor Fanni és Halász Péter kötötte fel az iskola zászlajára.

Nem maradt el a kalapdobálás sem a végéről.

Végül mégis módjuk volt utoljára találkozni az alma materben, és elbúcsúzni egymástól
Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában