szponzorált tartalom

2020.05.15. 10:30

Miért praktikus a pólya használata?

Anyukák, fogadjatok el tőlünk egy jó tanácsot! Érdemes beszereznetek egy pólyát, hiszen ez az egyik leghasznosabb babakiegészítő! Kényelmes, egyszerű a használata, csodálatos színekben és mintákban érhető el, de ami a legfontosabb: könnyebbé teszi az anyukák dolgát kisbabáikkal. Babadolgok között mindig van valami, ami modernebb, mint a többi, a viszonylag új kiegészítők közül azonban a pólya az egyik leghasznosabb. Hogy miért? Olvass tovább, hogy megtudhasd!

Mire használják a pólyát?

Ha az ember meghallja a “pólya” szót, nem feltétlenül az a kényelmes kis kiegészítő jut eszébe, amibe úgy be lehet bugyolálni a kicsiket. Na de miért jó ez nekik és az anyukáknak? Azért, mert minél kényelmesebb körülmények között lehet a baba, annál könnyebben szunnyad mély álomba. A pólya éppen ezt képes nyújtani a kicsinek: egy kényelmes, biztonságos kuckót, amiben bárhol tökéletesen érezheti magát. Ezt a kis zugot az teszi különlegessé, hogy a kicsi folyamatosan finom melegbe lehet bebugyolálva, míg egy babatakaróból könnyedén kidughatja a lábikóját, karját, ha sokat mocorog, a hűvös levegő pedig akár az éjszaka közepén is felkeltheti.

Az etetések megmentője

A pólyákat nem csupán azért is szeretik az anyukák, mert alváskor hatalmas segítséget jelentenek. Az etetéshez a pólyát is érdemes használni a szoptatós párna mellett, így ugyanis a kicsi nem mocorog majd evés közben, a pólya öleléssel megnyugtatja, és te is könnyebben tudod majd tartani őt.

Azoknak az újdonsült anyukáknak kifejezetten ajánljuk a használatát etetéskor, akik még bizonytalanul mozognak a kicsi körül!

Egyszerű és gyors segítség minden anyának

Nagyanyáink idejében még olyan pólyák álltak az anyukák rendelkezésére, amelyekből rengeteg kötöző állt ki, ezeket pedig gondosan, adott sorrendben kellett a kicsi köré kötni. Ezt nyugodt babával egyszerű volt megtenni, egy élénk, mozgós kicsivel azonban igazi napi kihívást jelentett bármelyik anyukának. Mára szerencsére ezt a problémát megoldották a különböző márkák. A mai pólyák egyszerűen használhatóak, rögzítésüket patenttal vagy tépőzárral lehet megoldani. Így a pólya pillanatok alatt le- vagy felkerülhet a kicsire.

Biztonságos, kényelmes pólyából megannyi színes, édes mintákkal ellátott darabot találhatsz a Peekabooshop.hu oldalán! A minőségük miatt ne aggódj, ezek a pólyák megbízhatóak, mind rendelkeznek OEKO-TEX tanúsítvánnyal. Ez biztosít arról, hogy az anyag, amiből a pólya készül, nem fog semmiféle irritációt okozni kisbabád bőrén.

A hatalmas választék közül azonban nagyon nehéz választani. Egy igazán stílusos anyuka olyan pólyára vadászik a weboldalak polcain, amelyek különlegesek és tökéletesen illenek a gyerkőc szobájába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában