due info

2020.04.05. 11:00

Biztos tudás, biztos karrier!

A Dunaújvárosi Egyetem a honlapján tájékoztatja a hallgatókat és az érdeklődő fiatalokat az alábbi lehetőségről:

uniduna

Fotó: Kállai Félix / Dunaújvárosi Hírlap

Alapozd meg a jövődet a Dunaújvárosi Egyetem képzéseivel, hogy BIZTOS KARRIERT futhass be az MVM Paksi Atomerőmű Zrt.-nél!

Ha Te is informatikai vagy műszaki területre jelentkeztél egyetemünkre, vagy esetleg végzett hallgatónk vagy, akkor ez a cikk Neked szól! A Dunaújvárosi Egyetem az MVM Paksi Atomerőmű Zrt-vel együttműködve tesz azért, hogy minél több friss diplomás tudjon elhelyezkedni a lehető leghamarabb.

Az MVM Paksi Atomerőmű már több, mint 30 éve biztosítja Magyarország villamosenergia-szükségletének jelentős hányadát. Az üzemidő-hosszabbítási program eredményeképpen, a nukleáris biztonság magas színvonalának megőrzése mellett 2037-ig garantálni tudja a magyar fogyasztók számára az alacsony áron és biztonságosan előállított villamos energiát.

A cégnél a Dunaújvárosi Egyetem hallgatói számára számos lehetőség nyílik mind az informatikai, mind a műszaki területeken, melyekre friss diplomásként is jó eséllyel pályázhatnak.

Egyéb információkért keresd fel a lent megjelölt oldalakat:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában