összeállítás

2020.04.17. 19:00

A hét legolvasottabb hírei

Az alábbiakban közöljük azokat a cikkeket, amelyre a legtöbben kattintottak itt nálunk a duol.hu-n.

duol.hu

A dunaújvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 15 éves lány eltűnése kapcsán

A bejelentés szerint a 15 éves fiatal 2020. március 27-én dunaújvárosi otthonából ismeretlen helyre távozott, és azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Nárai Alexa 183 centiméter magas, vékony testalkatú, félhosszú, barna hajú. Szemüveget visel. Eltűnésekor félhosszú, piros kabátot, sötét nadrágot és fekete tornacipőt viselt, valamint egy hátizsákot is magával vitt.

Helyi járatokat ritkít Dunaújvárosban a Volán

A Volánbusz Zrt. tájékoztatása szerint 2020. április 16-ától (csütörtöktől) a koronavírus-járványhoz kapcsolódó intézkedések részeként Dunaújváros helyi autóbusz közlekedésében az alábbi változások lépnek életbe:

Közúti veszélyeztetés miatt felel a férfi

A nyomozás adatai szerint K. István 2019. október 14-én délután személygépkocsival a 6219-es számú úton közlekedett az M6-os autópálya felől Dunaújváros irányába. Haladása során utolért egy autót, amit körforgalomból kihajtva, forgalom elől elzárt területen keresztül előzött meg úgy, hogy szemből egy szabályosan közlekedő teherautó érkezett. A manőver során az előzött személygépkocsi és a teherautó között elhaladva a járművek csak mindössze néhány centiméter távolságra voltak egymástól. Ezt követően az autó elé hajtva K. István szándékosan, intenzíven fékezett, majd az ablakon kihajolva szidalmazta a sofőrt és utasait. A 32 éves férfi a kockázatos manőver közben a szabályosan közlekedő autóst többször fékezésre kényszerítette, közvetlen balesetveszélyt előidézve. Cselekményéről a másik autó menetrögzítő kamerája felvételt készített.

Újraindította termelését a Hankook rácalmási gumigyára

A Hankook Tire rácalmási gyáregysége kedden zökkenőmentesen újraindította a gyártási folyamatokat, hogy az üzleti partnerei folyamatos kiszolgálását a jövőben is biztosítani tudja – közölte a Hankook Tire Magyarország Kft. kedden az MTI érdeklődésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában