rendszeresen ellenőrzik

2020.03.18. 18:00

Folyamatos a jó minőségű csapvíz, nem kell flakonos

A koronavírus-fertőzés kockázata miatt a Mezőföldvíz Kft. március 16-tól bezárta ügyfélszolgálati irodáit és ügyfélfogadási pontjait.

Török Tímea

Azt javasolja, hogy az [email protected] e-mail-címen, vagy az ingyenesen hívható 06-80/442-442-es telefonszámon tudják felvenni a kapcsolatot.

A szolgáltató az intézkedéssel párhuzamosan a nem fizető fogyasztókkal szemben megindított kikötési eljárásokat felfüggeszti.

A Mezőföldvíz Kft. tájékoztatja a lakosságot, hogy az ivóvízbázisaink védettek, amelyekből egy esetleges járvány során is folyamatosan biztosítani tudják a jó minőségű ivóvízzel való biztonságos ellátást, akárcsak a szenny­víz szakszerű, biztonságos elvezetését és megtisztítását. Ezért nem szükséges műanyag palackokban felhalmozni otthon flakonos vizet.

Szigorú kritériumok alapján, rendszeresen ellenőrzik az általa szolgáltatott, hálózatba bocsátott ivóvizet, és szükség esetén azonnal tud intézkedni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában