Orvosi Díj

2020.03.08. 14:00

Dr. Úr Viktorra is szavazhatunk az országos szakmai listán

1937-ben kapott orvosi és élettani Nobel-díjat Szent-Györgyi Albert. A 80 éves évforduló alkalmából, a „Goodwill Pharma az Egészségért Alapítvány” létrehozta a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat.

duol.hu

A Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat azóta minden évben, munkájuk elismeréseként olyan orvosoknak szeretne adományozni az alapítvány, akiket a szakmai zsűri mellett pácienseik is érdemesnek tartanak erre.

A Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj lehetőséget nyújt arra, hogy betegként megköszönhessük orvosainknak nekünk nyújtott segítségüket. Az áprilisi díjátadón hét közönség díj és két szakmai díj kerül átadásra. A közönség díjakat szavazás alapján a nagyközönség dönti el, az alapítvány ezen felül 2 szakmai díjat nyújt át minden évben.

Idei évben az elmúlt évhez hasonlóan kórházunkban dolgozó orvos, betegei jóvoltából felkerült arra a listára, akikre szavazni lehet, hogy megkaphassa az országos díj valamelyikét. Dr. Úr Viktor traumatológiai osztály vezető főorvosa jelenleg az előkelő hetedik helyen áll, de még 2020. március 16-ig lehet szavazni. http://szentgyorgyialbertorvosidij.hu/szavazas-allasa/?r=eszaknyugat-mo

Forrás: Pantaleon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában