bor, élmény, turizmus

2020.01.25. 10:00

Első kézből szerezhető információ a promóciós pályázatokról

Idén második alkalommal rendezik meg Magyarország borturisztikai tematikus napját a Vajdahunyadvárban található Mezőgazdasági Múzeumban, január 30-án.

duol.hu

A rendezvényre pincészeteket, turisztikai szakembereket, oktatási intézményeket, önkormányzatokat, szállásadókat és nem utolsósorban a magyar borok kedvelőit várják.

A szakmai konferencia résztvevőinek lehetőségük nyílik arra, hogy szakemberekkel találkozzanak, felfedezzék a Balaton Régió turisztikai lehetőségeit. Első kézből szerezhetnek információkat a 2020-ban megnyíló borpromóciós pályázati lehetőségekről még a pályázatok benyújtási időszakát közvetlenül megelőzően. Marketing- és borászati szakmai előadásokon vehetnek részt.

Az érdeklődőket a konferencia kísérő rendezvényeként kiállítás is várja, ahol a kiállítók szolgáltatásait, termékeit, a pincészetek borait meg lehet kóstolni és vásárolni is. Ehhez tematikus borbemutató és kóstoltató programok kapcsolódnak a nagyközönség számára. A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában