Tudod az élet szép

2020.01.14. 13:00

A híresember, a tetovált lány és a kannibálok

Animal Cannibals. Takarító nőö, atakarító nőőő. Ismerős? Naná! A vicces, vidám fiúk hétfőn új klippel jöttek ki. De miért is érdekes ez nekünk dunaújvárosiaknak? Azért, mert a klipben a feltűnik az extrém külsejű énekes, Erdős Viola. Aki pedig nem tűnik fel, de Nélküle nem létezne ez a produkció, Nil, a Híresember, aki első ezen a néven!

duol.hu

Qka MC és Ricsipí, a Máté Péter-díjas magyar rap/hiphop formáció 1995-ben adta ki az első lemezét, a Fehéren fekete, feketén fehér című sikeres alkotást, amely egy évvel a megjelenés után már aranylemez lett. Ezen a korongon, vagy kazettán, az utolsó előtti szám volt a Tudod az élet szép című, amelyhez így 25 év múltán klip is készült. Aki takarítónős életérzésre vágyik, csalódni fog. Ez a szám komolyabb annál. Persze így is szórakoztató. A klipet fényével emeli Erdős Viola, a dunaújvárosi énekesnő, akit a nagyközönség az X-Faktorból ismerhet. A videós munkák, a felvétel, a vágás és az utómunkák Szabó „Híresember” Nil keze munkáját dicsérik.

A felvétel jó hangulatban telt, erről árulkodik az alábbi videó:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában