Ismét ételosztást rendezett a Boldog Délután

2019.12.21. 14:00

Ünnepi menü várta a rászorulókat a téren

Ismét vendégül látta a rászorulókat, a nehéz körülmények között élőket a Boldog Délután csoport tegnap a mozi előtti téren. Ezúttal ünnepi lakomával várták őket.

Balla Tibor

Fotós: ZSEDROVITS ENIKO

Fotós: ZSEDROVITS ENIKO

A tegnapi menü sült kacsacomb párolt káposztával és főtt burgonyával volt. Utána gyümölccsel, forró, boros és anélkül készült teával, valamint háromféle (mákos, diós és gesztenyés) bejglivel is várták a rászorulókat.

Ám mielőtt nekiláthattak volna az étel elfogyasztásának, Bartalos Norbert köszöntötte őket, majd a Dunaújvárosi Óvoda Katica tagóvoda ovisai adtak kedves zenés-verses műsort a sorban állóknak.

Fontos kiemelni azokat, akik önzetlen munkát végeztek, hogy ez az alkalom létrejöhessen: Bartalos Norbertet és feleségét, Kingát, akiket belső indíttatás hajt immár nyolc esztendeje. Mint mondták, ilyenkor megszólal a szív, és tettrekészséggel társul. E tevékenységükben végig mellettük állt a Corner cégcsoport két tulajdonosa és vezetője Grábics Gábor és Pinczési István, valamint az a sok kedves ember az asztal túlsó oldalán, akik porciózták éppen az adagokat. A tegnapi finomságokat, mind a kétszáz adagot a Corner Kávéház séfje, Tóth Tibor készítette el.

Az óvárosi óvodások műsorát láthatták a sorban állók
Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Az esemény mottóját a Szentírásból választották: „Szegények mindig lesznek veletek, és amikor akartok, jót tehettek velük; de én nem leszek mindig veletek.”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában