karácsony

2019.12.14. 18:00

Méltón készülni a szeretet ünnepére

Betlehemi jászol címmel hirdetett pályázatot a település önkormányzata, hogy a karácsonyi készülődést s a szeretet ünnepét méltóképpen színesítsék.

duol.hu

Az alkotásokat december 10-én mutatták be, erről az alkalomról Bán Balázs kedves sorait olvashattuk a közösségi oldalon. Mint írja, felemelő perceket tölthettek a Kiss Kálmán Művelődési Házban a Jászol-pályázat eredményhirdetésén, majd a művek kiállításmegnyitóján.

A jászol pályázat győztesei: Libis Vivien és Kiss Bence
Fotó: amatőr

Először Nagy Richárd és Kovács Henrietta Judit református lelkészek adtak lelki táplálékot énekben és prózában, majd Kristofory Valter, Mezőfalva plébánosa, mint a beérkezett Jászol-munkákat értékelő zsűri elnöke mondta el ünnepi gondolatait. Mint mondta, csodálatos munkák érkeztek be, bizony igen nehéz volt választani közülük, végül: az első helyen a Libis Vivien–Kiss Bence páros végzett, második Cseke Eszter, harmadik pedig Marosi Istvánné lett. Záróakkordként Feke Jutka a szabadtéri csodás betlehemi munkájáért különdíjat kapott. Mindenkinek, a helyezetteknek, és valamennyi résztvevőnek jár a nagy gratuláció, valamint a köszönet! A Facebookon megosztott fotók révén megtekinthető a kiállítás, de élőben az igazi látni, esetleg megtapintani a fantasztikus munkákat! A jászolkiállítás december 20-ig nyitvatartási időben látható a Kiss Kálmán Művelődési Házban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában