28. Krúdy-napok

2019.11.06. 19:00

Turisztika versenyen voltak a Rudas diákjai

Remekül szerepelt, s a rangos III. helyezést érte el a Siófokon 2019. október 16-án megrendezésre került 28. Krúdy-napok Turisztikai Versenyén a Dunaújvárosi SZC Rudas Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma 3 fős csapata.

duol.hu

A Berta Alexandra, Simon Dorina és Takács Dorina alkotta turizmus ágazathoz tartozó 12. évfolyamos lánycsapat sikeresen felkészült az 1920-30-as évek Balaton világából, melyet prezentáció keretében, angol nyelven mutattak be a 3 tagú zsűri előtt. Ezt követően különböző nehézségű feladatokat oldottak meg, melyek összesítése után született meg az előkelő III. helyezés. A diákok szakmai felkészülését Horváth Csaba tanár úr segítette, az angol nyelvi lektorálásban Matussné Füleki Hella tanárnő közreműködött. Az országos siker jó visszajelzés iskolánk tanulói és tanárai számára a turizmus ágazaton folyó oktatásban, hiszen egy nem régen indított képzésünkben először mérettettük meg magunkat és álltunk helyt. – Tájékoztat a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum.

Fotó: dszc

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában