Székesfehérvár

2019.11.19. 10:00

Átadták a megyei Prima díjakat

DH-Információ

Az ünnepségen Lehrner Zsolt alpolgármester aláhúzta: a Fejér Megyei Prima díj olyan elismerés, amelynél már a jelölés is nagy érdem.

Az év vállalkozója díjat Kobela István, a CPS Company Kft. ügyvezetője és Kolosa János, a Dunafém 95 Kft. ügyvezetője érdemelte ki. Az év Fejér megyei vállalkozója díjat vehetett át Kántor Sándor, a Kántor Kft. alapítója, Kovács Péter, az Absurd Reklámügynökség alapítója, Mentes Zsolt, a Mentavill Kft. ügyvezető igazgatója, Miklós Csaba borász, Mikola József főorvos, illetve Sipos Tamás és Péter, a Fehér Cégcsoport tulajdonosai. A Kiemelkedő társadalmi szerepvállalásért díjat Csák Lajos, a Szent Imre Általános Iskola és Óvoda igazgatója érdemelte ki.

A fődíjat Kubik Annának (b1), Abkarovits Gézának (b3) és Józsa Dávidnak (j3) ítélték oda
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A Prima díj egy-egymillió forintos fődíját Abkarovits Géza sebész, Kubik Anna színművész és Józsa Dávid műrepülő világbajnok nyerte el, közönségdíjas Fekete-Cseri Zsuzsanna mozgásterapeuta lett. Különdíjat vett át Kiss László fotóművész, Koczor Attila festőművész pedig művészeti díjban részesült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában