Pálinka-, bor- és lekvárversenyt is rendeznek

2019.10.03. 16:30

Kulináris kavalkád szombaton Venyimen

Horváth László

Baja, 2013. július 13. Egy férfi kiemel egy harcsafejet a bográcsból a 18. Bajai Halfõzõ Fesztiválon a város fõterén 2013. július 13-án. MTI Fotó: Ujvári Sándor

Október 5-én, szombat 9 órától a Quality Fitt Sportcentrumban Kulináris kavalkád címmel újra nagyszerű programokban lehet részünk. A Nagyvenyim és Térsége Fejlesztéséért Egyesület szervezésében családi nap bográcsos főzőversennyel, házipálinka- és borverseny, valamint lekvárverseny várja a résztvevőket. A kulináris élvezetek mellett láthatjuk, hallhatjuk a helyi óvodások műsorát, Farkas Erik fellépését, a Vidám emberek produkcióját, az FMK zenekar játékát. Közben a művelődési ház szervezésében játszóházba hívják az apróságokat.

Rossz idő esetén a kézműveskedés átköltözik az óvoda épületébe. Érdekes programként debütál a sportcentrumban az interaktív koncert, amelyben a Palinta társulat lesz az érdeklődők segítségére. Este véget ér a Kulináris kavalkád, de a szombat még nem. Hét órától Delta partit tartanak, ahol a falunapi utcabált pótolják a szervezők. A jó hangulat és a sokszínű program tehát ezúttal is garantált. Érdemes kilátogatni szombaton Nagyvenyimre!

Vezető képünk illusztráció.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában