gasztronómiai kalandok

2019.10.05. 10:00

Ízekkel is csábít a Kulináris kavalkád

Október 5-én, vagyis a mai napon 9 órától a Quality Fitt Sportcentrumban Kulináris kavalkád címmel újra nagyszerű programokban lehet részünk.

Horváth László

Ezúttal is a Nagyvenyim és Térsége Fejlesztéséért Egyesület szervezésében szórakoztatja a résztvevőket számos program a családi napon: bográcsos főzőversennyel, házi pálinka- és borverseny, valamint lekvárverseny is szerepel a kínálatban. A kulináris élvezetek mellett láthatjuk, hallhatjuk a helyi óvodások műsorát, Farkas Erik fellépését, a Vidám emberek produkcióját, az FMK zenekar játékát. Közben a művelődési ház szervezésében játszóházba hívják az apróságokat. Rossz idő esetén a kézműveskedés átköltözik az óvoda épületébe.

Érdekes programként debütál a sportcentrumban az interaktív koncert, amelyben a Palinta társulat lesz az érdeklődők segítségére. Este véget ér a kulináris kavalkád, de a szombat még nem. Hét órától Delta-partit tartanak, ahol a falunapi utcabált pótolják a szervezők. A jó hangulat és a sokszínű program tehát ezúttal is garantált. Érdemes kilátogatni ma Nagyvenyimre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában