A legjobb szakemberek köztünk élnek

2019.09.30. 10:00

Akár egy postás is lehet példakép, Erzsébet is

A Magyar Posta „Postás példakép” versenyén mintegy 600 jelöltből választotta ki a szakmai zsűri azt a 6-ot, aki indulhat a fődíjért.

dh

A döntősök között dunaújvárosi hölgy is szerepel, akire október 4-ig lehet szavazni a posta.hu oldalon keresztül. Ismerjük meg Seiben Erzsébetet, a Dunaújváros 1-es posta kézbesítőjét!

Fotó: posta.hu

Erzsébet 23 éve dolgozik a postán, pedig annak idején csak egy véletlen sodorta a vállalathoz: közel lakott a meghirdetett munkahelyhez, és belevágott. Aztán beleszeretett. Már tizennégy éve dolgozik kerékpáros kézbesítőként Dunaújvárosban, Újtelepen. Az ott élők szinte családtagként kezelik. Erzsi érzelmes típus, könnyen elérzékenyül, főként ha a fiáról, az egyetemista Kristóf­ról beszél. Nem tudja és nem is akarja eltitkolni, ha jókedve van. Akkor, amikor kiderült, hogy indulhat a Postás példakép díjért, ugrált, táncolt, sírt örömében. Erzsi számára a sikeres kézbesítés alapvető, mindig biztosra megy, nemcsak csenget a kapun, hanem ha kell, akkor bekiabál, sőt egy igen hangos dudát is a kerékpárjára erősített, mert azt mindenki meghallja. Segítsük a szavazatunkkal!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában