169 kilométeres táv

2019.06.15. 16:00

Lezárják a Beszédeshidat is, amíg áthalad a mezőny

A Tour de Hongrie kerékpárverseny utolsó, Kecskemét – Székesfehérvár közötti, 169 kilométeres távját a dunaföldvári hídon keresztül, majd Előszállás és Alap felé haladva teszi meg a látványosan népes mezőny vasárnap.

Gallai Péter

Dunaföldvárra a tervek szerint dél körül érkezik a mezőny, a fogadásukra, áthaladásukra pedig készülnek, ezért minél több érdeklődőt várnak a Béke téri áruház elé. A helyi Löfan Mazsorett csapatának tagjai sorfallal várják a versenyzőket, előtte és utána pedig látványos műsorral szórakoztatják a közönséget a Béke téri parkolóban, amit vasárnap reggel 7 és délután 12.30 óra között le is zárnak a járműforgalom elől.

Mivel percre pontosan nem lehet kiszámolni a mezőny érkezését, ezért azt javasolják, érdemes már 11.30 óra körül megérkezni az áruház elé, hogy senki ne maradjon le az eseményről. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság pénteki tájékoztatása szerint a verseny zavartalan lebonyolítása érdekében Dunaföldváron és környékén az alábbi forgalomkorlátozásra kell számítaniuk az arra közlekedőknek. Várhatóan 11 óra 30 perc és 12 óra 20 perc közötti időtartamra a Beszédes József híd – 52-es úti körforgalom – Mészáros utca – Béke tér – Paksi utca – Kéri utca – 6-os főút Budapest felé vezető szakasza – 61-es főút – Előszállási út Tolna megyei szakaszát teljes szélességében lezárják. A fenti útszakaszokról a lakók, valamint az ott parkolók a lezárás ideje alatt nem tudnak elhajtani. Az érintett területről csak a mezőny elhaladása után lehet az 52-es útról a hídra felhajtani, továbbá Előszállás, Dunaújváros és Paks felé továbbhaladni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában