Ismét jó ügyet szolgálnak

2018.12.13. 07:00

A Corner Hotel és Kávézó előtt kínálnak forró teát és forralt bort

Ismét jó ügyet szolgál a helyi Fidesz által kezdeményezett jótékonysági akció.

Várkonyi Zsolt

Ezúttal is, immár hagyományos módon a Corner Hotel és Kávézó előtt kínálnak forró teát és forralt bort, amelyért olyan összeget fizethetünk, amellyel támogatni tudjuk a Szent Pantaleon Kórház fül-orr-gégészeti osztály eszközbeszerzését.

Cserna Gábor és dr. Galambos Dénes idén is eljönnek Fotó: AG, archív

Az adomány hozzájárul a novemberi kórházi jótékonysági bál aktuális céljának megvalósulásához, amelynek bevételéből egy komplett vizsgálóegységet tudnak megvásárolni. Ebben benne van még sok-sok olyan műszer is, amelyek a betegellátást, a komplex vizsgálatokat egyszerűbbé teszik. Cserna Gábor, városunk polgármestere arra kéri az adományozni tudó és akaró vállalkozókat, magánszemélyeket, hogy segítsék ezt a követendő kezdeményezést, és jöjjenek el december 14-én, pénteken délután három órakor a Corner előtti térre, ahol együtt, egymásért, embertársainkért is tehetünk valamit.

Az összefogás eredményeként idén is jelentős támogatásra számítanak, amelyet az említett jótékony célra fordítanak a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában