megfelelési kényszer nélkül

2018.08.17. 13:25

Szüleikkel nyaralt Kiss Ramóna és Lékai Máté

A színésznő és párja fontosnak tartották, hogy egy rendhagyó elő nászút során a családjaik jobban megismerjék egymást.

HOT!

A gyönyörű műsorvezető olyan izgatottan várta az idei nyaralást, mintha ismét kislány lenne. Hosszú listát írt, hogy mire lesz szükség, és mivel autóval vágtak neki az olasz körútnak, a hellyel sem kellett spórolnia a bőröndben.

Általában utálok csomagolni, most mégis kész öröm volt, mert nem kellett azon agyalni, hogy befér-e még egy cipő. Kissé át is estem a ló túloldalára, a fél gardróbot összepakoltam, Máté meg csak pislogott, amikor hordta ki a táskákat a kocsiba – mondta nevetve Rami a HOT! magazinnak.

A hosszú útra azonban nem kettesben indultak – mindkettejük családja velük tartott. Egy hetet töltöttek együtt Toszkánában, ami a fiatalok esküvője előtt még szorosabbra fűzte a köteléket a famíliák között.

Elképesztő tervezést, szervezést igényelt, hogy a szüleinkkel, a húgommal és a párom öccsével ki tudjunk ruccanni. Hál’ Isten, nagyon jól működtünk együtt. Ennek ellenére nem voltunk összenőve: délután mindenki ment a saját dolgára, vagy épp csendes pihenőt tartott. A közös pont az evés volt: kivétel nélkül mindenki szereti a hasát, az olasz ételekért, borokért pedig egyszerűen rajongunk. Esténként „vérre menő” kártyacsatákat vívtunk, voltak nagy röhögések, csapkodások; egy pillanat alatt sikerült felvennünk az olasz virtust, hangosabbak voltunk, mint a helyiek – kacagott fel.

Ramóna és Máté számára óriási megkönnyebbülés volt, hogy a szüleik az első perctől kezdve szimpatizáltak egymással.

Az anyukák máris barátnők lettek, folyton pletyiztek meg nevetgéltek, amit öröm volt nézni. Mi pedig élveztük, hogy újra a szüleinkkel nyaralunk. Bár ez egy fesztelen út volt, mégis az anyósommal és az apósommal voltam, akiknek egy egészséges szinten szeretnék megfelelni. Ettől függetlenül mindenki saját magát adta.

Noha tartalmas napokat éltek át a szeretteikkel, a fiatalok számára a nyaralás korántsem ért véget, ugyanis egy héttel megtoldották a pihenést. Felfedezték Veronát, kézen fogva andalogtak az óvárosban, majd valóra váltották a műsorvezető régi álmát: megnézték a Carmen című operát a Colosseumban.

Máténál nincs jobb társ. Ha valakivel jól működünk a hétköznapokban, akkor egy ilyen út csak még szorosabbá fűzi a szálakat; velünk így volt. Sokban hasonlítunk, ugyanazokat szeretjük, így kint is óriási egyetértés volt közöttünk.

Ramiéknak nem sok idejük volt ismét felvenni az itthoni ritmust: hazaértek, és másnap már repülőre is pattantak Barcelona felé.

Kiszúrtuk, hogy a kedvenc énekesnőm, Beyoncé egyik állomása Barcelona, így tudatosan a koncert köré szerveztük az utat, előbb volt meg a koncertjegy, mint a szállásunk. Egyébként négy hónap munkája van abban, hogy három hétre megszökhettünk. Az RTL Klub és a színház is megértő volt: azzal engedtek el, hogy rám fér a pihenés. Máténak meg ilyenkor van a leállás, hozzá igazodtam, hiszen mozgathatóbb vagyok, mint egy élsportoló.

A színésznő, ha teheti, minden olyan filmet megnéz, amelyben szuperhősök mentik meg a világot a gonosztevőktől. Ez nem is véletlen: évek óta a Mar­vel-­uni­ver­zum nagy rajongója, így bármit kérdeznek tőle a szereplőkről, azonnal rávágja a választ.

Ramóna külsején is látszik, hogy jobb formában van, mint valaha; karcsú, izmos, bár egyáltalán nem figyel oda az étkezésre.

Nagyon egyszerű a titkom: inkább heti négyszer-ötször elmegyek edzeni, de nem vagyok hajlandó lemondani a nagymamám főztjéről. Ha valaki azt mondaná nekem, hogy nem ehetem meg a mamika csülökpörköltjét, akkor kiborulnék.

Borítókép: Kiss Ramóna és Lékai Máté

Forrás: Mediaworks

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában