Meglepő

2017.10.18. 13:14

Nyár óta omladozik Zámbó Jimmy sírja

Egy figyelmetlen sofőr még augusztusban rongálta meg a sírt, amit azóta sem sikerült rendbe hozni.

A baleset következtében a lépcsők összetörtek, a javítást viszont azóta sem sikerült befejezni – írja a Ripost. Az énekes testvérei három hónappal ezelőtt elkezdték ugyan a munkát, de a jelek szerint nem haladnak vele túl gyorsan, hiszen a nyughely azóta sem a régi.

A lap beszámolója szerint súlyos konfliktus robbant ki a Zámbó családban az eset kapcsán, amikor Jimmy nővére, Marietta a Facebookon szóvá tette, hogy az énekes fiai sosem érnek rá semmire, ami az apjukkal kapcsolatos. A javításoknál ugyanis csak a Király testvérei, Árpy, Tihamér és Marietta jelentek meg, a fiúk nem.

A fiúknak azonban rosszul esett a nyilvános kritika, távolmaradásukat pedig azzal indokolták, hogy dolgozó emberek, ritkán érnek rá, és a rajongók miatt nem is szeretnek kijárni a temetőbe.

Úgy tűnik, a családnak azóta sem sikerült előbbre jutnia a sír rendbehozását illetően, amit a Ripostnak megszólaló családtagok is megerősítettek: Árpy szerint a késlekedés oka az, hogy a baleset óta egyszerűen nem találtak olyan időpontot, amikor mindnyájan ráértek volna, egyedül pedig nem megy. Jimmy egyik fia, Sebastian pedig még annyit tett hozzá: most a családi vitáknál sokkal fontosabb, hogy édesapja nyughelye ugyanolyan szép legyen, mint amilyen volt.

Borítókép: Egy férfi törölgeti a könnyeit Zámbó Jimmy búcsúztatóján 2001 január 19-én.

AFP PHOTO / MTI / TAMAS KOVACS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában